About sivu kertoo sivujen tarkoituksesta. Sellaista metatietoa ylläpidolta lukijoille.

Näille sivuille on kerätty tietoa Pariisista. Tiedot on tätä sivustoa varten kirjoitettu eikä näitä artikkeleita ole kopioitu tai käännetty mistään muualta. Tekstin joukkoon on silti voinut lipsahtaa virheitä tai tieto on muuten voinut vahentua. Mikäli huomaat tällaisen tai sinulla on muuta kommentoitavaa, kysyttävää tai lisättävää aiheeseen, jätä kommentti sivuille. Voit jättää sen joko etusivulle jos kommentti tai palaute koskee yleisesti sivustoa. Jos aiheesi koskee jonkun tietyn sivun sisältöä tai aihetta jätä kommenttisi kyseiselle sivulle. Kommenttiin ei tarvitse laittaa sähköpostiosoitetta tai nimeäsi. Nimen tilalla kannattaa käyttää sellaista nimimerkkiä josta tunnistat itsesi.

Haluatko tukea tätä sivustoa tai sen aihetta (matkailu Pariisiin)? Tee linkki omille Facebook tai Instagram sivuillesi osoittamaan tähän verkkosivustoon (http://pariisi.org). Tällä tavoin saamme lisää vierailijoita ja keskustelua sivustolle.

Jos haluat lähtettää sivuston ylläpidolle viestin yksityisesti käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta (viestiä ei siis julkaista vaan lähetetään sivuston ylläpidolle). Viestin aiheena voi olla vaikka yhteistyö (mitähän se voisi olla?) tai mainostaminen näillä sivuilla.

Yhteydenottolomake

[ninja_forms id=1]