Ylelliset hotellit

Le Bristol

Le Bristol on yksi Pariisin ylellisimmistä hotelleista, joka oli aiemmin Ranskan presidentin residenssi. Hotelli hurmaa vierailijat upealla puutarhallaan, ylellisellä spallaan ja kattokerroksen uima-altaallaan. Huoneet ovat elegantisti sisustettuja ja tarjoavat korkeatasoisen mukavuuden. Kahden hengen huoneen hinta alkaa noin 720 eurosta. Le Bristol sijaitsee osoitteessa Rue du Faubourg Saint Honoré 112.

Le Meurice

Le Meurice on kuninkaallinen hotelli, joka on sisustettu tyylikkäästi Ludvig XVI:n tyyliin. Hotellin ylellisessä baarissa on tarjolla vaikuttava valikoima 228 erilaista drinkkiä. Huoneet ovat ylellisiä ja viihtyisiä. Kahden hengen huoneen hinta alkaa noin 620 eurosta. Le Meurice sijaitsee osoitteessa Rue de Rivoli 228.

Hotel George V

Hotel George V on viiden tähden ylellinen hotelli, jossa asui aikoinaan The Doors -yhtyeen solisti Jim Morrison kesällä 1971. Hotelli tarjoaa huippuluokan majoitusta ja palveluita vierailleen. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tarjoavat ylellistä mukavuutta. Hotelli sijaitsee osoitteessa 31 Avenue George V.

Le Pavillon de la Reine

Le Pavillon de la Reine on romanttinen boutique-hotelli, jossa on viehättävä sisäpiha ja houkutteleva spa. Hotellirakennus oli aikoinaan kuningatar Annan residenssi. Hotelli houkuttelee laadukkaista palveluista ja tarjoaa rauhallisen ympäristön rentoutumiseen. Le Pavillon de la Reine sijaitsee osoitteessa Place des Vosges 29.

Mandarin Oriental, Paris

Mandarin Oriental, Paris on viiden tähden hotelli, joka tarjoaa ylellistä majoitusta ja ensiluokkaista palvelua. Hotellissa on tyylikkäät ja tilavat huoneet, gourmet-ravintoloita, spa-tiloja ja uima-allas. Huoneiden hinnat alkavat noin 800 eurosta. Mandarin Oriental sijaitsee osoitteessa 251 Rue Saint-Honoré.

The Ritz Paris

The Ritz Paris on legendaarinen ylellinen hotelli, joka on tunnettu maailmanluokan palvelusta ja elegantista ympäristöstään. Hotellissa on ylellisesti sisustettuja huoneita, hienoja ravintoloita, spa-tiloja ja baareja. Huoneiden hinnat alkavat noin 1 000 eurosta. The Ritz Paris sijaitsee osoitteessa 15 Place Vendôme.

Shangri-La Hotel, Paris

Shangri-La Hotel, Paris sijaitsee entisessä prinssin residenssissä ja tarjoaa upeita näkymiä Eiffel-tornille. Hotellissa on ylellisesti sisustettuja huoneita, gourmet-ravintola, spa-tiloja ja kattoterassi. Huoneiden hinnat alkavat noin 800 eurosta. Shangri-La Hotel, Paris sijaitsee osoitteessa 10 Avenue d’Iéna.

The Peninsula Paris

The Peninsula Paris on ylellinen hotelli, joka sijaitsee historiallisessa rakennuksessa lähellä Elysée-palatsia. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, gourmet-ravintoloita, spa-tiloja ja uima-allas. Huoneiden hinnat alkavat noin 900 eurosta. The Peninsula Paris sijaitsee osoitteessa 19 Avenue Kléber.

Hotel Plaza Athénée

Hotel Plaza Athénée on luksushotelli, joka on tunnettu elegantista sisustuksestaan ja ensiluokkaisesta palvelustaan. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, gourmet-ravintoloita, spa-tiloja ja kattoterassi. Huoneiden hinnat alkavat noin 900 eurosta. Hotel Plaza Athénée sijaitsee osoitteessa 25 Avenue Montaigne.

Nämä hotellit tarjoavat ylellisen ja unohtumattoman kokemuksen vierailijoilleen Pariisissa.

 

 


Kommentit

Kalliit hotellit — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>