Mikä on Toon Studio?

Toon Studio on yksi Walt Disney Studios Parkin teema-alueista Pariisin Disneylandissa. Se on omistettu Disneyn animaatioelokuville ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden sukeltaa animaation maailmaan. Toon Studio avattiin vuonna 2007 ja on tullut suosituksi kohteeksi kaikenikäisille vierailijoille.

Toon Studio on jaettu useisiin eri osiin, joista jokainen edustaa eri animaatioelokuvaa tai -sarjaa. Alue on suunniteltu tuomaan elävästi esiin animaatioelokuvien maailman, ja vierailijat voivat kokea monia hauskoja ja jännittäviä aktiviteetteja.

Toon Studion suosituimmat nähtävyydet

Toon Studiosta löytyy useita suosittuja nähtävyyksiä, jotka sopivat kaikenikäisille vierailijoille. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Ratatouille: The Adventure, joka on 4D-simulaattoriseikkailu perustuen samannimiseen animaatioelokuvaan. Vierailijat pääsevät kokeilemaan, miltä tuntuisi olla Pariisissa Remy-hiiren kanssa.

Toinen suosittu nähtävyys on Crush’s Coaster, joka on pyörivä laite, joka vie vierailijat vedenalaiseen seikkailuun Nemon ja Doryn kanssa. Tämä nähtävyys tarjoaa upean ja jännittävän kokemuksen kaikille vedenalaisen maailman faneille.

Toon Studiosta löytyy myös Cars Quatre Roues Rallye, jossa vierailijat pääsevät ajelulle Radiator Springsin maisemissa tunnettujen Cars-elokuvan hahmojen kanssa. Tämä on erityisen suosittu nähtävyys lapsiperheille.

Lisäksi Toon Studiosta löytyy erilaisia showesityksiä, kuten Animagique ja Mickey and the Magician. Nämä esitykset tarjoavat vierailijoille upean mahdollisuuden päästä kokemaan animaatioiden taika ja musiikki livenä.

Toon Studion ravintolat ja herkut

Toon Studiosta löytyy useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat vierailijoille herkullisia ruokia ja juomia animaatiomaailman teemalla. Esimerkiksi Restaurant des Starsissa voi nauttia monipuolisen buffet-aterian erilaisten elokuvien innoittamien ruokien kera.

Toinen suosittu ravintola on Cafe des Cascadeurs, joka tarjoaa amerikkalaisia aterioita ja erilaisia burgerivaihtoehtoja. Täällä voi nauttia hyvästä ruoasta samalla kun ihailee autoteemaa.

Toon Studiosta löytyy myös useita kahviloita, kuten Toon Studio Bakery, josta voi ostaa herkullisia leivonnaisia ja leipiä. Lisäksi alueelta löytyy erilaisia kioskeja ja kojuja, jotka tarjoavat erilaisia välipaloja ja herkkuja, kuten popcornia ja jäätelöä.

Toon Studio on siis täynnä hauskoja elämyksiä ja herkullista ruokaa. Se on ehdoton kohde kaikille animaatioelokuvien ystäville, jotka haluavat päästä osaksi Disneyn maagista maailmaa Pariisin Disneylandissa.

Vinkit Toon Studion nähtävyyksien jonottamiseen

Toon Studion alue Pariisin Disneylandissa tarjoaa vierailijoilleen lukuisia viihdyttäviä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Jotta voitaisiin välttää turhaa ajanhukkaa ja minimoida jonotusajat, on hyvä ottaa huomioon muutamia vinkkejä Toon Studion nähtävyyksiä jonottaessa.

Ensimmäinen vinkki on hyödyntää Disneylandin FastPass-järjestelmää. Tämä järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden varata jonon ohituksen tietyille suosituille Toon Studion nähtävyyksille, kuten Ratatouille: The Adventure ja Crush’s Coaster. Voit hakea FastPass-lippuja luukulta tai käyttää Disneylandin mobiilisovellusta. Näin voit tulla takaisin varattuna aikana ja välttää pitkät jonot.

Toinen vinkki on saapua Toon Studion alueelle heti sen avautuessa tai loppupuolella päivää. Aamulla alueella on yleensä vähemmän ihmisiä, joten jonotusajat ovat lyhyemmät. Myös iltaisin, kun monet vieraat ovat siirtyneet muihin osiin Disneylandia, Toon Studiolla on yleensä vähemmän ruuhkaa.

Kolmas vinkki on hyödyntää lapsiperheille tarkoitettuja jononohitusalueita. Toon Studiolla on joitakin nähtävyyksiä, kuten Cars Quatre Roues Rallye, joissa on erillinen jonon ohitusalue lapsiperheille. Näin voi säästää aikaa ja välttää pitkien jonotusaikojen odottelua erityisesti silloin, kun matkassa on pieniä lapsia.

Neljäs vinkki on hyödyntää ajanvietteeksi jonotusnäyttöjä. Toon Studion jonotusalueilla on näyttöjä, joissa pyörii erilaisia Disney-animaatioita ja muita videoita. Voit viihdyttää itseäsi ja perhettäsi näytöltä tulevalla viihdykkeellä samalla odottaessasi vuoroasi.

Viimeinen vinkki on hyödyntää mahdollisuutta käyttää yksittäisiä jonotuslinjoja. Muutamissa Toon Studion nähtävyyksissä on erityinen linja yksin matkustaville, single rider -jonot. Jos sinulla ei ole ongelmia matkustamisesta jonkun kanssa, voit käyttää tätä linjaa ja päästä nopeammin nähtävyyksiin. Tässä linjassa voi kuitenkin joutua matkustamaan erillisissä ryhmissä.

Toon Studion esitykset ja tapahtumat

Toon Studion alue Pariisin Disneylandissa tarjoaa vierailijoilleen myös monia viihdyttäviä esityksiä ja tapahtumia. Tässä on muutamia suosituimpia näistä:

Disney Junior Dream Factory on animaatiosarjaan perustuva interaktiivinen näytelmä, joka kutsuu lapset mukaan seikkailemaan suosikkihahmojemme kanssa. Esitys on täynnä musiikkia ja tanssia, ja sen aikana lapset voivat liittyä mukaan laulamaan ja tanssimaan.

Stitch Live! on ainutlaatuinen interaktiivinen kokemus päästä kohdata ja keskustella Lilo & Stitch -animaatioelokuvan hahmojen kanssa. Esityksessä lapset ja aikuiset voivat esittää kysymyksiä Stitchille reaaliaikaisesti, ja saavat vastauksia suoraan hahmolta.

Animagic on interaktiivinen animaatioesitys, jossa yhdistyvät elävät näyttelijät, projisoidut animaatiot ja erikoistehosteet. Esitys tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden astua suoraan animaatiosarjan maailmaan ja kokea sen taikuuden lähietäisyydeltä.

Toon Studio alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja paraateja. Esimerkiksi Disney Stars on Parade -paraati kulkee läpi Toon Studion alueen, tarjoten vierailijoille mahdollisuuden nähdä ja ihailla suosikki Disney-hahmojaan.

Parhaat ostospaikat Toon Studiolla

Toon Studion alueella Pariisin Disneylandissa on useita ostospaikkoja, joista voi löytää monenlaisia Disney-tuotteita ja muistoja.

Studio Store on Toon Studion suurin kauppa, josta löytyy laaja valikoima Disney-tuotteita mukaan lukien paitoja, pehmoleluja, mukeja ja muita matkamuistoja. Tämä kauppa tarjoaa myös erityisiä Toon Studion alueen teematuotteita.

Art of Disney Animation -kaupasta voi ostaa taidetta ja muita taideaiheisia Disney-tuotteita. Täällä on myös mahdollisuus osallistua piirustustunteihin ja oppia piirtämään Disney-hahmoja ammattimaisten taiteilijoiden johdolla.

Lisäksi Toon Studion alueella on useita kioskeja, joista voi ostaa pientä syötävää, virvokkeita ja muita pikku herkkuja. Nämä kioskien valikoimat vaihtelevat, mutta ne tarjoavat usein erityisiä teemaan liittyviä herkkuja ja juomia.

Toon Studion alueen kaupoissa on yleensä myös erikoistarjouksia ja alennuksia, joten kannattaa pitää silmät auki hyvien diilien varalta.

Miten lapsiperheet voivat nauttia Toon Studiosta?

Toon Studio on yksi Walt Disney Studios Parkin teema-alueista, jossa lapsiperheet voivat nauttia monipuolisesta viihteestä ja hauskoista seikkailuista. Toon Studio on omistettu klassisille Disney-elokuville ja tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä lapsille ja nuorille.

Tällä alueella lapset voivat tutustua suosikkihahmoihinsa kuten Mikki Hiireen, Aku Ankkaan ja Hessu Hopoon. He voivat osallistua interaktiivisiin esityksiin, kuten Ankkalinnan poliisikoulutukseen tai seikkailla Finding Nemo -elokuvan inspiroimassa Crush’s Coasterissa. Lisäksi alueella on paljon erilaisia pelejä ja hauskoja huvituksia, kuten Toon Car Rally ja Cars Quatre Roues Rallye.

Toon Studio tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia valokuvaamiseen. Lapset voivat ottaa valokuvia suosikkihahmojensa kanssa ja tallentaa nämä ikimuistoiset hetket mukaan vietäviksi. Alueella on useita valokuvauspisteitä, joissa ammattilaiset voivat ikuistaa perheesi iloiset hetket Disney-hahmojen seurassa.

Toon Studio on myös täynnä herkullisia ravintoloita ja välipalabaareja, joista lapset voivat nauttia. Alueelta löytyy esimerkiksi Toon Studio Confections, jossa tarjoillaan makeita herkkuja kuten jäätelöä, popcorneja ja karkkeja. Lisäksi alueella on tarjolla myös terveellisempiä vaihtoehtoja, kuten tuoreita hedelmiä ja salaattia.

Toon Studion parhaat kuvakulmat ja valokuvat

Toon Studio tarjoaa lukuisia upeita kuvakulmia ja näkymiä, joista voi ottaa upeita valokuvia ja tallentaa ikimuistoisia hetkiä. Alueella on värikäs ja leikkisä tunnelma, joka tarjoaa mahtavat puitteet valokuvaukselle.

Yksi parhaista kuvakulmista Toon Studiossa on ehdottomasti ”Toy Story Playland”. Täällä voit ottaa kuvia suosikki Toy Story -hahmojesi vanamaisella taustalla. Alueelta löytyy myös paljon värikkäitä ja hauskoja valokuvapisteitä, kuten kävelykengän kokoinen intialainen teepurkki ja Buzz Lightyearin avaruusraketin ulkopuoli.

Toinen upea kuvakulma on Ankkalinnan poliisiaseman edusta, jossa voit ikuistaa hetkesi Ankkalinnan poliisien seurassa. Täällä voit ottaa valokuvan Aku Ankan poliisiauton vieressä tai istua penkille, jossa Aku-taideteos on pystytetty.

Toon Studion läheisyydessä sijaitsee myös upea ”Hollywood Boulevard” -alue, jossa voit ottaa valokuvia kuuluisien Disney-elokuvien julisteiden ja ikonisten Disney-hahmojen kanssa. Täällä voit ottaa valokuvia punaisella matolla kuin todellinen tähti.

Vinkit Toon Studion kävijöille

Kun vierailet Toon Studiossa, on hyvä ottaa huomioon muutama vinkki, jotta päivästäsi tulee unohtumaton.

Ensinnäkin kannattaa suunnitella päiväsi etukäteen ja tutustua Toon Studion karttaan. Näin tiedät missä tärkeimmät nähtävyydet ja valokuvapisteet sijaitsevat ja voit suunnitella päiväsi niiden ympärille.

Toiseksi, saavu alueelle ajoissa, jotta voit välttää suurimmat jonot ja pääset nauttimaan kaikista aktiviteeteista. Toon Studio avautuu usein aikaisin aamulla, joten hyödynnä tilaisuus ja saavu paikalle heti kun portit avautuvat.

Kolmanneksi, muista ottaa mukaan aurinkosuoja ja juomista, varsinkin jos vierailet Toon Studiossa kesällä. Alueella on joitain varjoisia alueita, mutta suurin osa aktiviteeteista ja valokuvapisteistä sijaitsee auringossa.

Lopuksi, älä unohda rentoutua ja nauttia päivästäsi Toon Studiolla. Toon Studio tarjoaa paljon hauskaa ja jännitystä lapsille ja aikuisille, joten anna itsesi uppoutua maagiseen Disney-maailmaan ja nauti jokaisesta hetkestä.