Majoittuminen Pariisissa

Pariisin hotellit

Hotellit Pariisissa

On makuasia, kummalle puolelle Seine jokea haluaa majoittua. Hinta riippuu ajankohdasta ja varaustavasta. Hotellit ovat messusesongin takia täynnä touko-kesäkuussa ja syyskuun puolivälistä lokakuun loppuun. Heinä-elokuussa Pariisissa on usein kuuma ja paljon turisteja. Matkailusesongin kuumin kausi on huhti-lokakuu. Edullisia hotelleja löytyy hyvin myös Val D’Europen alueelta, joka on lähellä Eurodisneylandia. Se on erinomainen paikka yöpyä varsinkin jos on menossa Disney puistoihin. Siellä on lisäksi suuri ostoskeskus.

Tässä muutamia esimerkkejä Pariisin hotelleista eri hintaluokissa:

Edulliset hotellit Pariisissa

Kohtuuhintaiset Pariisin hotellit

Hienot Pariisin hotellit

Tärkeimmät nähtävyydet ja parhaat ravintolat ovat kävelymatkan tai parin metropysäkin päässä. Majoittuminen kaupungissa tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja, jotka sopivat eri budjetteihin ja tarpeisiin. Valinta hotellin sijainnin suhteen voi olla makuasia: haluatko yöpyä Seinen joen pohjois- vai eteläpuolella. Hinnat vaihtelevat sesongin mukaan, ja on hyvä ottaa huomioon varausten täyttöaste. Erityisesti toukokuun, kesäkuun ja syyskuun puolivälistä lokakuun loppuun hotellit voivat olla täynnä. Heinä- ja elokuussa Pariisissa on paljon turisteja ja lämpötilat voivat olla korkeita. Matkailusesongin kuumimmat kuukaudet ovat huhtikuu–lokakuu. 

Olipa valintasi sitten ylellinen hotelli, budjettivaihtoehto tai jotain siltä väliltä, Pariisista löytyy varmasti täydellinen majoitusvaihtoehto, joka tekee matkastasi unohtumattoman. Löydä oma hotellisi ja valmistaudu kokemaan Pariisin ainutlaatuinen viehätys!

Kerro meille omia kokemuksiasi Pariisin hotelleista ja vinkkejä majoittumiseen kommenttiosiossa.

 


Kommentit

Hotellit — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>