Keskihintaiset hotellit

Hotel Brebant

Tämä suurten bulevardien alueella sijaitseva 3-tähden hotelli tarjoaa viihtyisästi sisustetut oleskelutilat ja huoneet. Hotellissa on myös hyvätasoiset kokoustilat. Metroasema Grand Boulevard sijaitsee hotellin edessä. Hotel Brebant sijaitsee osoitteessa 30–32, Boulevard Poissonniere.

Hotel de Sevres

Hotel de Sevres on tyylikäs hotelli, jonka huoneet ovat pienehköt. Hotellin läheisyydessä on monia bistrotia, Le Bon Marche -tavaratalo ja kauppakatuja. Hotellissa on viihtyisä baari ja talvipuutarha. Kahden hengen huoneen hinnat alkavat 140 eurosta. Hotel de Sevres sijaitsee osoitteessa 22 Rue de l’Abbé Grégoire. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.hoteldeserves.com.

Hôtel Caron de Beaumarchais

Hôtel Caron de Beaumarchaisin kauniisti sisustetuissa huoneissa on antiikkityylinen sisustus. Vaikka osa huoneista on hieman pieniä, hotellin henkilökunta on avulias ja ystävällinen. Kahden hengen huoneen hinta alkaa 145 eurosta. Hotelli sijaitsee osoitteessa Rue Vieille du Temple 12. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.carondebeaumarchais.com.

Citadines Montmartre

Citadines Montmartre tarjoaa tilavia yksiöitä ja kaksioita, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin kruununa on upea kattoterassi, jossa voi järjestää esimerkiksi juhlia ja nauttia näkymistä ympäröivälle alueelle. Citadines-ketjulla on useita hotelleja Pariisissa. Huoneiden hinnat alkavat noin 110 eurosta. Hotelli sijaitsee osoitteessa Avenue Rachel 16. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.citadines.com.

Hotel Trinite Haussmann

Hotel Trinite Haussmann on keskitason hotelli, joka sijaitsee Operan ja Montmartren välillä. Huoneet ovat melko pieniä, mutta ne on sisustettu tyylikkäästi ja tarjoavat viihtyisän ympäristön. Lähin metroasema on 200 metrin päässä, ja sekä Opera että Montmartre ovat kävelymatkan päässä noin 15 minuutin matkan päässä. Hotelli sijaitsee osoitteessa 41 Rue Jean-Baptiste Pigalle. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.parisplaza.com.

Best Western Diva Opera

Best Western Diva Opera on hyvä keskitason hotelli, jolla on keskeinen sijainti Pariisin keskustassa. Hotelli on vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Operasta ja ostoskaduista. Sisustus on viihtyisää talonpoikaistyyliä, ja hotellin läheisyydessä on monia ravintoloita ja kauppoja. Lähin metroasema on 250 metrin päässä. Hotelli sijaitsee osoitteessa 11 Rue de Trevise. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.hotel-diva-opera.com.

Eurostars Panorama Hotel

Eurostars Panorama Hotel on hyvä 3 tähden hotelli, joka sijaitsee hiljaisella sivukadulla noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Operasta ja ostoskaduista. Huoneet ovat aistikkaasti sisustettuja ja tarjoavat mukavuutta. Hotellissa on myös viihtyisä baari ja salonki. Lähin metroasema on 150 metrin päässä. Hotelli sijaitsee osoitteessa 9 Rue des Messageries. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.eurostarspanorama.com.

Grand Hotel de Turin

Grand Hotel de Turin on 3 tähden hotelli, joka sijaitsee Pariisin 9. kaupunginosassa Montmartren alueen alaosassa. Lähin metroasema on Pigalle. Hotellissa on tarjolla kahden hengen huoneita edullisesti, ja hinta voi olla jopa 60 euroa. Hotelli sijaitsee osoitteessa 6 Rue Victor Masse.

Hotel Aston

Hotel Aston on kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä Oopperasta Pariisin keskustassa. Hotellin sijainti on erinomainen, ja se tarjoaa helpon pääsyn kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja ostosalueisiin. Hotelli sijaitsee osoitteessa 12 Cite Bergere. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.aston-hotel-paris.com.

Hotel Elysees Union

Hotel Elysees Union on viehättävä keskitason hotelli, joka sijaitsee lähellä Champs-Élysées -bulevardia ja Eiffel-tornia. Hotellin huoneet ovat tilavia ja mukavasti sisustettuja, ja niistä avautuvat näkymät joko sisäpihalle tai kadulle. Hotellin palveluihin kuuluvat muun muassa ravintola, baari ja ympärivuorokautinen vastaanotto. Huoneiden hinnat alkavat noin 150 eurosta. Hotel Elysees Union sijaitsee osoitteessa 44 Rue de l’Amiral Hamelin.

Hotel Le Petit Paris

Hotel Le Petit Paris on viihtyisä boutique-hotelli, joka sijaitsee Latinalaiskorttelissa, lähellä Notre-Dame-katedraalia ja Panthéon-rakennusta. Hotellin tyylikkäästi sisustetut huoneet tarjoavat modernia mukavuutta ja rentouttavan ympäristön. Hotellissa on myös ravintola ja baari. Kahden hengen huoneen hinta alkaa noin 160 eurosta. Hotel Le Petit Paris sijaitsee osoitteessa 214 Rue Saint Jacques.

Hotel Les Jardins du Marais

Hotel Les Jardins du Marais on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee Maraisin kaupunginosassa, lähellä Place des Vosges -aukiota. Hotellin modernit huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja tarjoavat kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellialueella on myös kauniit sisäpihat ja puutarhat, joissa voi rentoutua. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari ja kuntosali. Huoneiden hinnat alkavat noin 180 eurosta. Hotel Les Jardins du Marais sijaitsee osoitteessa 74 Rue Amelot.


Kommentit

Keskihintaiset hotellit — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>