Satumainen sisääntulo

Fantasyland on yksi Disneyland Parkin kuudesta teema-alueesta ja se on ihanteellinen matkakohde kaikenikäisille satujen ja taikamaailmojen ystäville. Tämä taianomainen alue vie vierailijat suoraan klassisten Disney-animaatioelokuvien maailmaan.

Fantasylandin sisääntulo on kuin suoraan satukirjojen sivuilta. Suuret ja kimaltelevat portit toivottavat vierailijat tervetulleiksi alueelle, ja koristellut tiet vievät heidät kohti taianomaista seikkailua. Sisääntuloalueella vieraat voivat ottaa valokuvia rakastettujen hahmojen kanssa ja nauttia kauniista ympäristöstä.

Lumoava Prinsessalinna

Prinsessalinna on yksi Fantasylandin ikonisimmista ja kauneimmista nähtävyyksistä. Tämä maaginen linna on Lumikin ja seitsemän kääpiön koti ja se kätkee sisäänsä uskomattomia salaisuuksia. Linnaa ympäröi kaunis puisto, jossa vieraat voivat rentoutua ja ihailla upeita näkymiä.

Prinsessalinna tarjoaa myös monia unohtumattomia kokemuksia vierailijoille. Vieraat voivat osallistua prinsessatapaamisiin, joissa he tapaavat elokuvista tuttuja prinsessoja. Näissä tapaamisissa vierailijat voivat ottaa valokuvia prinsessojen kanssa ja saada heiltä nimikirjoituksia. Prinsessalinna on myös taianomainen paikka taidenäyttelyille ja esityksille, jotka tarjoavat syvemmän katsauksen Disney-animaatioelokuvien maailmaan.

Kiehtova Värikäs metsä

Värikäs metsä on Fantasylandin alue, joka on täynnä hauskoja ja jännittäviä nähtävyyksiä. Alueen keskellä sijaitseva Kiehtova linna kutsuu vierailijoita tutustumaan sen saloihin. Linna on täynnä animaatioelokuvista tuttuja hahmoja ja tarjoaa monia jännittäviä seikkailuja eri-ikäisille vierailijoille.

Värikäs metsä tarjoaa myös monia muita huvituksia. Vierailijat voivat kokea unohtumattomia seikkailuja kiehtovilla laitteilla, kuten Pinocchio’s Daring Journey tai Peter Pan’s Flight. Alueella on myös paljon erilaisia pelejä ja toimintapisteitä, joissa vierailijat voivat haastaa taitonsa ja voittaa palkintoja.

Fantasylandin Kiehtova Värikäs metsä on täynnä taikaa ja hauskuutta. Se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden astua suoraan Disney-elokuvien maailmaan ja kokea unohtumattomia seikkailuja. Alue on suunniteltu erityisesti lapsille, mutta se tarjoaa iloa ja viihdettä myös aikuisille. Kiehtova Värikäs metsä on ehdottomasti vierailun arvoinen nähtävyys Disneylandissa.

Seikkailuja Merirosvolaivalla

Fantasylandin teema-alueella Pariisin Disneylandissa on monia ikonisia ja suosittuja nähtävyyksiä, ja yksi niistä on Seikkailuja Merirosvolaivalla -attraktio. Tämä huvipuistolaitos vie vierailijat jännittävälle merirosvojen seikkailulle Karibian merelle.

Seikkailuja Merirosvolaivalla on perinteinen ”dark ride” -tyyppinen laitos, jossa vierailijat istuvat avoimessa veneessä ja liikkuvat läpi erilaisten kohtausten ja tehosteiden. Matka alkaa Karibian meren rannalta ja johtaa vierailijat merirosvolaivan kannella. Siellä he näkevät merirosvojen ja heidän aarteidensa vartioivan laivan ja pääsevät jännittävälle takaa-ajettavaksi karilleen. Matka päättyy taisteluun merirosvoja vastaan, kun vene laskeutuu turvallisesti takaisin satamaan.

Tämä huvipuistolaitos on suosittu kaikenikäisten vierailijoiden keskuudessa ja tarjoaa jännittävän seikkailun täynnä toimintaa ja hauskoja tehosteita. Laaja musiikin ja äänitehosteiden käyttö luo elävän ja todentuntuisen tunnelman, joka vie vierailijat suoraan Karibian meren jännittävään maailmaan. Seikkailuja Merirosvolaivalla on ehdottomasti yksi Fantasylandin käymisen arvoisista nähtävyyksistä.

Todellinen Satuhalli

Fantasylandin keskeinen nähtävyys Pariisin Disneylandissa on Todellinen Satuhalli. Tämä värikäs ja lumoava teema-alue vie vierailijat suoraan suosituimpien Disney-satujen maailmaan.

Todellinen Satuhalli koostuu useista pienistä kojuista ja myymälöistä, joista jokainen edustaa eri Disney-animaatioelokuvaa. Siellä vierailijat voivat tutustua Rakkauden lauluun, Lumikkiin ja seitsemään kääpiöön, Kaunotar ja Hirviöön, jouluelokuvaan Frozen ja moniin muihin ihastuttaviin tarinoihin. Jokainen koju on sisustettu elokuvien tunnelmaan ja sieltä löytyy runsaasti Disney-teemaisia tuotteita, kuten leluja, vaatteita ja keräilyesineitä, jotka sopivat kaikille Disney-faneille.

Tämä teema-alue tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Disney-animaatioiden taika ja jännitys todellisessa ympäristössä. Todellinen Satuhalli tuo unelmat eloon ja tarjoaa ikonisen Disney-kokemuksen kaikille vierailijoille, riippumatta siitä, onko heidän suosikkielokuvansa Lastenhuoneessa, The Lion Kingissa vai muussa Disney-klassikossa.

Huvitusta Mad Hatterin teekutsuilla

Fantasylandissa vierailijat voivat myös osallistua huvittaviin Mad Hatterin teekutsuihin. Tämä interaktiivinen kohtaaminen tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden liittyä Hattivatkaimen, hullun Hatuntekijän ja muiden Hullun Hatuntekijän teepuolueen hahmojen hauskanpitoon.

Mad Hatterin teekutsut pidetään suuressa huvipuistossa ajanviettoalueella, joka on sisustettu värikkäillä pöytäliinoilla, teekuppeihin ja hassuihin hattuihin. Vierailijat voivat istua ja nauttia kuuluisasta Mad Hatterin teestä, samalla kun Hullu Hatuntekijä ja hänen ystävänsä viihdyttävät heitä erilaisilla tempuilla ja leikeillä. Kutsuilla on myös mahdollista ottaa valokuvia Hullun Hatuntekijän kanssa ja luoda ikimuistoisia hetkiä.

Tämä interaktiivinen tapaaminen on erityisen suosittu lasten ja perheiden keskuudessa, koska se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden päästä läheisesti tutustumaan suosikkihahmoihinsa ja osallistua hauskaan teepuolueeseen. Mad Hatterin teekutsut ovat erinomainen tapa kokea seikkailu ja ilo Fantasylandin teema-alueella.

Ihmeitä noitametsässä

Fantasyland on yksi Pariisin Disneyland Parkin kuudesta teema-alueesta ja se on täynnä lumottua tunnelmaa ja sadunomaisia elämyksiä. Fantasylandin kenties lumoavin alue on ihmeitä täynnä oleva noitametsä. Alueella voi kokea unohtumattomia seikkailuja Disneyn klassikkoelokuvien hahmojen seurassa.

Noitametsän korkeat puut ja tiheät pensaat luo vieraalle tunteen, että olisi astunut suoraan satuun. Alueella sijaitsevat suositut laitteet, kuten Pieni merenneito -veneajelu ja Leijonakuningas -karuselli, vievät vierailijan suoraan elokuvien maailmaan. Lisäksi noitametsässä pääsee tapaamaan suosikkihahmojaan, kuten Liisaa Liisa ihmemaassa -tarinasta ja Tuhkimoa.

Ihmeiden noitametsässä vierailija voi myös kokea jännitystä ja seikkailua kummitustalolla. Haunted Mansion -niminen päärakennus on ulkoasultaan vanhanaikainen kartano, mutta sen sisällä odottaa yllätyksiä ja mysteereitä. Vierailijoita kuljetetaan huvittavalla huvipuistolaitteella, joka vie heidät kummitustalossa tapahtuvien tarinoiden maailmaan.

Fantasylandin noitametsästä voi löytää myös ihastuttavia pienoismalleja Disneyn klassikkosaduista. Miniature Szenography -näyttelyssä voi ihastella huolella ja yksityiskohtaisesti toteutettuja pienoismalleja esimerkiksi Lumikki ja seitsemän kääpiötä -tarinasta ja Prinsessa Ruusunen -elokuvasta.

Fantasylandin noitametsässä on tarjolla myös laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullisia välipaloja tai aterioita. Alueen kaupoista voi ostaa matkamuistoja ja muistoksi kotiin viemisiksi esimerkiksi Disney-hahmoihin liittyviä tuotteita.

Taikojen maailma Taikasauvan vuoristoradalla

Fantasylandin toinen suosittu alue on Taikasauvan vuoristorata. Tämä taianomainen vuoristorata tarjoaa vierailijoilleen unohtumattoman elämyksen Disneyn maagisessa maailmassa.

Vuoristoradan kyydissä vierailijat pääsevät matkustamaan läpi viiden erilaisen maailman, jotka on inspiroitu Disneyn elokuvista ja tarinoista. Ensimmäisenä matkustajia odottaa Pinocchio-luokanvalmentajara•93deen komedia. Tämä kissa- ja koira-hirviöpeli on täynnä hauskoja kommelluksia ja jännittäviä hetkiä.

Toinen maailma on Kaunotarin linnanlaboratorio, jossa vierailijat pääsevät seuraamaan lumimarjatappajien ja muiden hahmojen taikamenoja. Täällä vieraat voivat myös nähdä kaikki heidän suosikkihahmot Disney-elokuvista, kuten Lumikin ja joutsenprinsessan.

Seuraavaksi vierailijat matkaavat Kristallikuvun päivänvaloon, jossa heidät odottaa lumoava tanssiesitys Lumikin ja prinsseiden kanssa. Tämä osa Taikasauvan vuoristorataa on täynnä hienoja visuaalisia efektejä ja valojen leikkiä.

Viimeisenä matka vie vierailijat Ritari-Artturin linnakkeeseen, jossa heidät tapaa itse Ritari-Artturi. Täällä vieraat pääsevät osallistumaan interaktiiviseen näytökseen ja auttamaan ritaria valtaamaan linna takaisin pahalta loitsijalta.

Taikasauvan vuoristorata on täynnä iloa, naurua ja jännitystä. Se sopii kaiken ikäisille vierailijoille ja tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja muistoja.

Sinut toivottaa tervetulleeksi Taikasauva

Fantasylandin keskipisteenä sijaitsee kiehtova Taikasauva. Kaunis ja värikäs maamerkki toivottaa vierailijat tervetulleiksi maagiseen maailmaan.

Taikasauvan ympärillä on useita houkuttelevia kohteita, kuten Prinsessantalo, jossa vierailijat voivat kohdata prinsessoja ja ottaa heistä valokuvia.

Lisäksi Taikasauvan lähialueella sijaitsee tuohtunutta houkuttaa vierailijoita, sillä se tarjoaa onnistumisen tunteita ja jännittäviä elämyksiä. Laitteessa vierailijat pääsevät tutkimaan alistavolla ja ovela mutta iloinen talo, joka täynnä piilotettuja yksityiskohtia ja viihdyttäviä visuaalisia efektejä.

Taikasauvan ympäristössä on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa vierailijat voivat nauttia herkullisesta ruoasta ja virvokkeista. Alueen kaupat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia Disney-tuotteita, kuten pehmoleluja, vaatteita ja keräilyesineitä.

Fantasylandin Taikasauva on paikka, josta vierailija voi aloittaa seikkailunsa ja sukeltaa syvemmälle Disney-sadun maailmaan. Se on täynnä lumottua tunnelmaa ja tarjoaa unohtumattomia kokemuksia kaikille lapsille ja aikuisille, jotka haluavat astua satujen maailmaan ja löytää taianomaisia elämyksiä.