Vegaaniravintola

Pariisi tunnetaan maailman ruokapääkaupungina, jossa on tarjolla monenlaisia herkullisia ruokaelämyksiä. Kaupungissa on myös paljon vaihtoehtoisia ruokapaikkoja, joissa keskitytään tarjoamaan kasvisruokaa. Yksi näistä ravintoloista on Tien Hiang.

Pariisin kasvisruokapaikat

Vaikka Pariisi on perinteisesti tunnettu ranskalaisesta keittiöstään, kaupungista löytyy nykyään myös monia kasvisruokapaikkoja. Kasvis- ja vegaaniruoka on tullut suosituksi vaihtoehdoksi niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Pariisissa on monia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat herkullisia ja terveellisiä kasvisruokia. Vegaaniravintola Tien Hiang on yksi tällainen paikka.

Tien Hiang – ravintolan yleiskuvaus

Tien Hiang on vietnamilaisen ja kiinalaisen keittiön yhdistävä ravintola, joka tarjoaa aitoja ja maukkaita kasvisruokia. Ravintola sijaitsee Pariisin 13. kaupunginosassa ja on avoinna päivittäin lounasaikaan. Tien Hiang on suosittu niin paikallisten kasvisruokailijoiden kuin ulkomaalaistenkin keskuudessa.

Ravintolan ruokalista on laaja ja monipuolinen. Sieltä löytyy erilaisia vihanneksilla täytettyjä kevätkääryleitä, tuoreita salaatteja sekä uunissa paistettuja kasvispihvejä. Lisäksi ravintola tarjoaa erilaisia kasviscurryja, nuudeliruokia ja wokkeja. Jälkiruoaksi voi valita esimerkiksi maistuvan mangorullan tai Kiinan kansallisherkun, mustapapupuddingin.

Ravintolaan tullaan nauttimaan herkullista ja terveellistä kasvisruokaa, ja se onkin luonut mainetta laadukkaana kasvisruokapaikkana. Ravintolan suosion takana on sen taitavat kokit, jotka valmistavat ruoat tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Ravintola panostaa myös ruoan esillepanoon, joten annokset näyttävät aina houkuttelevilta ja herkullisilta.

Tien Hiangin ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta tekee vierailusta miellyttävän. Ravintola on sisustettu modernisti ja tyylikkäästi, ja siellä vallitsee viihtyisä ilmapiiri. Tien Hiangissa voi nauttia lounaan yksin tai ystävien seurassa – ravintolaan mahtuu jopa 90 asiakasta.

Pariisin kasvisruokapaikat tarjoavat herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja niin kasvis- kuin vegaaniruokailijoille. Tien Hiang on yksi näistä ravintoloista, ja sen aitoja kasvisruokia kannattaa ehdottomasti kokeilla vieraillessa Pariisissa. Ravintola on hyvä valinta niille, jotka haluavat nauttia ravitsevaa kasvisruokaa kaupungin vilinässä.

Pariisin parhaat kasvisruoat

Pariisi tunnetaan maailmankuuluista ruokakulttuuristaan, joka koostuu pääasiassa lihasta ja juustosta. Kuitenkin myös kasvisruokailijat voivat löytää kaupungista paljon herkullisia vaihtoehtoja. Pariisissa on tarjolla lukuisia kasvisravintoloita, jotka tarjoavat laadukasta ja maukasta kasvisruokaa.

Tien Hiang -menu

Yksi Pariisin suosituimmista kasvisravintoloista on Tien Hiang. Tämä vietnamilainen ravintola on erikoistunut kasvisruokiin ja tarjoaa laajan valikoiman herkullisia vaihtoehtoja. Tien Hiang on tunnettu autenttisesta aasialaisesta keittiöstään, ja se on saanut paljon kiitosta herkullisista ja tasapainoisista mauista.

Ravintolan menu on laaja ja tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin aasialaisiin keittiöihin, kuten kiinalaiseen, vietnamilaiseen ja thaimaalaiseen. Tien Hiangin menu sisältää suosittuja klassikkoja, kuten kasvisrullia, pho-keittoa, pad thaia ja paljon muuta. Myös gluteenittomia vaihtoehtoja on saatavilla.

Ravintolan erikoisuudet

Yksi Tien Hiangin suosituimmista annoksista on taro-kakaotikku. Tämä herkullinen annos koostuu paistetusta tarosta ja kaakaotaikinasta. Taro-kakaotikku on suosittu erityisesti jälkiruokana, ja se tarjoaa makeaa ja rapeaa makuelämystä.

Toinen Tien Hiangin erikoisuus on tofu-kana. Tämä vegaaninen vaihtoehto on valmistettu tofusta, joka on maustettu erilaisin yrtein ja mausteilla. Tofu-kana tarjoillaan kastikkeen ja riisin kanssa, ja se tarjoaa maukkaan ja proteiinipitoisen vaihtoehdon kasvisruokailijoille.

Tien Hiangissa on myös tarjolla erilaisia dumplingeja ja kevätkääryleitä. Dumplingit ovat täytettyjä nyyttejä, jotka keitetään tai paistetaan. Kevätkääryleet taas ovat riisipaperilla käärittyjä kasviksia ja mausteita. Näitä herkullisia annoksia voi tilata pääruoan lisukkeeksi tai alkupalaksi.

Tien Hiangin ruokia kuvataan usein herkullisiksi, maukkaiksi ja ravitseviksi. Ravintola on saanut paljon kiitosta myös ystävällisestä palvelusta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Hinta-laatusuhde on myös erinomainen, ja ruuat ovat hintansa arvoisia.

Tien Hiang on loistava vaihtoehto kaikille kasvisruokailijoille, jotka haluavat maistaa aitoa aasialaista keittiötä Pariisissa. Ravintolasta saa herkullisia ja ravitsevia ruokia, jotka tyydyttävät jokaisen makunystyrän.

Vaihtoehtoiset ruokavaihtoehdot

Pariisissa sijaitsee useita upeita kasvisravintoloita, joista yksi erityisen suosittu on Tien Hiang. Tämä vietnamilainen kasvisravintola tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ja terveellisiä ruokia, jotka sopivat niin kasvissyöjille, vegaaneille kuin gluteenitonta ruokavaliota noudattavillekin.

Tien Hiang tarjoaa monipuolisen valikoiman vietnamilaisia ja aasialaisia kasvisruokia. Listalta löytyy muun muassa tuoreita salaatteja, keittoja, wokkeja, riisiruokia ja nuudeleita. Ravintola tunnetaan erityisesti herkullisista kasviskääröistään, joita tarjoillaan eri muodoissa ja täytteillä. Tien Hiang onkin mainio paikka maistella erilaisia aasialaisia makuja, joissa maistuu tuoreet raaka-aineet ja värikkäät mausteet.

Ravintola on panostanut myös gluteenittomiin vaihtoehtoihin. Listalta löytyy runsaasti gluteenittomia vaihtoehtoja, kuten riisi- ja nuudeliruokia sekä erilaisia kasviscurryja. Tien Hiangin ruoat ovat lisäksi pääosin maidottomia ja vegaanisia, joten ne sopivat hyvin myös eläinperäisistä tuotteista vältteleville ruokailijoille.

Hinnat ja aukioloajat

Tien Hiang sijaitsee Pariisin 11. kaupunginosassa, lähellä Place de la Républiquea. Ravintola on auki päivittäin lounasaikaan klo 12.00-14.30 ja illallisaikaan klo 19.00-22.30. Paikka on suosittu ja tunnelma ravintolassa on vilkas ja vilkas, joten paikkaan kannattaa saapua ajoissa, jotta saa varmasti pöydän.

Ravintolan hinnat ovat kohtuullisia ja edullisia verrattuna moniin muihin Pariisin ravintoloihin. Esimerkiksi pääruoat maksavat keskimäärin noin 12-15 euroa, ja annoskoot ovat runsaita. Ravintola onkin suosittu lounaspaikka etenkin lähialueen työntekijöiden keskuudessa.

Ravintola tarjoaa myös take away -palvelua, joten ruokaa on mahdollista ostaa mukaan. Tämä sopii erityisesti kiireisille matkailijoille, jotka haluavat nauttia herkullisen aterian vaikka retkellä Seine-joen rannalla tai Eiffel-tornin kupeessa.

Asiakkaiden arviot ja suositukset

Tien Hiang on saanut positiivista palautetta niin paikallisilta kuin turisteilta ympäri maailmaa. Asiakkaat kehuvat ravintolan monipuolista ja herkullista ruokaa sekä ystävällistä palvelua. Erityismainintaa saa myös ravintolan viihtyisä ja kotoisa sisustus.

Monet asiakkaat suosittelevat kokeilemaan ravintolan herkullisia kasviskääröitä, joita kehutaan täytteidensä monipuolisuudesta ja autenttisesta mausta. Myös nuudeliruoat, kuten phở-kasviskeitto, ovat saaneet paljon kiitosta. Asiakkaat kokevat, että ravintola tarjoaa maistuvaa ja terveellistä kasvisruokaa kohtuulliseen hintaan.

Tien Hiangiin kannattaa suunnata, jos haluaa nauttia maukkaasta vietnamilaisesta ja aasialaisesta kasvisruoasta Pariisin sydämessä. Ravintola tarjoaa vaihtoehtoisia ruokavaihtoehtoja niin kasvissyöjille kuin gluteenitonta ruokavaliota noudattavillekin, ja sen herkullisia ruokia kehuvat niin paikalliset asukkaat kuin turistitkin.