Tervetuloa Euro Disneylandiin Pariisiin!

Astu sisään taianomaiseen maailmaan, jossa unelmat käyvät toteen ja mielikuvitus lentää vapaasti. Disneyland Paris tarjoaa ainutlaatuisen

Eurodisneyland Linna

Prinsessa Ruususen linna, Magic Kingdom

huvipuistokokemuksen kaikenikäisille vierailijoille. Täällä voit kohdata suosikkihahmosi Disney-animaatioista, nauttia jännittävistä laitteista, seurata vauhdikkaita näytöksiä ja ihastella upeita paraateja.

Disneylandin taikaa Prinsessa Ruususen linnassa, Magic Kingdomissa

Euro Disneylandin huvipuisto koostuu kahdesta osasta: Disneyland Parkista, joka on vanhempi ja perinteisempi huvipuisto, sekä uudemmasta Walt Disney Studios Parkista. Disneyland Parkissa on neljä mielenkiintoista aluetta: Frontierland, Adventureland, Fantasyland ja Discoveryland. Walt Disney halusi luoda Main Streetin keskuksestaan muistuttavan lapsuutensa kotikaupunkia, Marcelinia Missourin osavaltiossa. Pariisin Disneyland onkin hyvin samanlainen kuin Kaliforniassa sijaitseva ensimmäinen (”alkuperäinen”) huvipuisto Anaheimissa.

Lumoavaa seikkailua Fantasylandissa ja jännitystä Adventurelandissa

Fantasylandissa voit lähteä mielikuvitusmatkalle mukaan muun muassa Peter Panin, Pinokkion ja Pocahontasin seurassa. Hurjapäisimmille löytyy jännitystä Adventurelandin Indiana Jones and the Temple of Peril -ajelusta sekä Discoverylandin Space Mountain -vuoristoradasta. Euro Disneyland tarjoaa unohtumattomia kokemuksia kaikenikäisille.

Majoitu mukavasti lähellä huvipuistoja

Jos sinulla on vähän aikaa, suosittelemme majoittumista Euro Disneylandin alueen hotelleihin. Disneyland Resort Paris -hotelli sijaitsee suoraan Disneylandin teemapuiston sisäänpääsyn edessä. Ylellinen hotelli on vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä Walt Disney Studios -puistosta. Neljän tähden Disney’s Hotel New York on noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä teemapuistoista. Kolmen tähden Disney’s Newport Bay Club sijaitsee kauniin Lake Disney -järven rannalla, ja sieltä on noin 15 minuutin kävelymatka teemapuistoihin. Lisäksi tarjolla on kahden tähden Disney’s Hotel Cheyenne, joka on 15 minuutin kävelymatkan tai 5 minuutin ilmaisen bussimatkan päässä huvipuistosta. Meksikolaishenkinen kahden tähden Disney’s Hotel Santa Fe sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä huvipuistosta.

Nauti unohtumattomasta seikkailusta useamman päivän ajan

Suosittelemme viipymään Disneylandissa useamman päivän, sillä ensimmäinen päivä voi kulua ihmetellessä ympärillä olevaa kaikkea. Disneyland sijaitsee lähellä RER A4 -paikallisjunan Marne-la-Vallee-Chessy-asemaa, ja teemapuistot ovat avoinna ympäri vuoden. Aukioloajat vaihtelevat hieman vuodenajasta riippuen, mutta yleensä Disneyland-puisto on avoinna klo 10–20 ja Walt Disney Studios klo 10–18.

Shoppaile ja löydä hyviä tarjouksia lähellä Disneylandia

Disneylandin lähellä sijaitsee La Vallée Outlet Shopping Village, josta löydät edullisesti 90 eri valmistajan merkkituotteita. Samassa yhteydessä on Val D’Europe -ostoskeskus, jossa on runsaasti erilaisia kauppoja H&M:stä Zaraan. Disneylandista pääsee helposti La Vallée Outlet Shopping Villageen viiden minuutin ajomatkan päässä, ja Disneylandin hotelleista on myös bussikuljetus ostoskeskukseen. La Vallée Outlet Shopping Village on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10–19 ja sunnuntaisin klo 10–20.30. Val D’Europe -ostoskeskus on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10–21. Se sijaitsee osoitteessa 3 Cours de la Garonne, Serris, Marne-la-Vallee.

Toivomme, että tämä tieto auttaa sinua suunnittelemaan ikimuistoisen vierailun Euro Disneylandiin Pariisissa. Kerro meille kommenteissa, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai jaa kokemuksesi Euro Disneylandista!

 


Kommentit

Disneyland — 1 kommentti

  1. Voi juku olisi kiva käydä tuolla. Paljonko tuonne maksaa liput? Ovatko laitteet ilmaisia eli kun maksaa sisäänpääsyn niin pääsee kaikkiin laitteisiin? Siis kuten Lintsin tai Särkänniemen ranneke? En osaa kovin hyvin englantia ja huvipuiston virallisilla sivuilla ei ole suomea. Voi valita kieleksi suomen tai ruotsin, mutta tekstit ovat silti englanniksi. Apua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>