Pariisin Disneylandin toinen puisto, Walt Disney Studios Park, tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua elokuvamaailman taikaan. Puisto on jaettu erilaisiin teema-alueisiin, joista jokainen vie vierailijat eri aikakauteen tai elokuvien maailmaan. Näitä teema-alueita ovat Front Lot, Toon Studio, Production Courtyard ja Backlot.

Front Lot tarjoaa vierailijoilleen nostalgisen matkan vanhojen Hollywood-tähtien maailmaan. Alueella voi ihailla upeita art deco -rakennuksia ja tutustua elokuvateattereiden historiaan. Toon Studio puolestaan vie vierailijat animaatioiden maailmaan, jossa voi tavata esimerkiksi Miikki Hiiren, Aku Ankan ja kumppanit. Alueelta löytyy myös monia huvipuistolaitteita ja interaktiivisia näyttelyitä.

Production Courtyardissa pääsee tutustumaan elokuvien kulissien takana tapahtuvaan työskentelyyn. Vierailijat voivat käydä kierroksella elokuvastudiolla ja nähdä, miten erilaisia erikoistehosteita luodaan. Lisäksi alueella järjestetään erilaisia show-esityksiä, joissa nähdään esimerkiksi stunt-näytöksiä ja teatteriesityksiä.

Backlot on puiston suurin teema-alue, jossa vieraat pääsevät kokemaan aitoa elokuvamaailman tunnelmaa. Alueella voi muun muassa osallistua erilaisiin seikkailuihin ja ajaa aitojen elokuva-ajoneuvojen kyydissä. Lisäksi Backlotissa järjestetään päivittäisiä esityksiä, joissa päästään näkemään upeita erikoistehosteita ja stunt-esityksiä.

Walt Disney Studios Parkin teema-alueet tarjoavat vierailijoilleen unohtumattoman elämyksen elokuvamaailman taikaan. Jokainen alue vie vierailijan eri aikakauteen ja tarjoaa mahdollisuuden kokea elokuvien teon kiehtova maailma. Olitpa sitten elokuvien ystävä tai vain utelias tutkija, Walt Disney Studios Parkin teema-alueilla riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille vierailijoille.

  1. Front LotFront Lot on Walt Disney Studios Parkin ensimmäinen teema-alue, joka vie vierailijat suoraan Hollywoodin kultaiseen aikakauteen. Täällä voi nähdä upeita art deco -tyylisiä rakennuksia ja tutustua elokuvateollisuuden historiaan.
  2. Toon Studio – Toon Studio on teema-alue, jossa vieraat pääsevät sukeltamaan Disney-animaatioiden maailmaan. Alueella on muun muassa legendaarinen Disney-piirroselokuvien studiosali, jossa voi oppia piirtämään suosikkihahmojaan.
  3. Production CourtyardProduction Courtyard on alue, jolla vierailijat pääsevät kurkistamaan kulissien taakse ja näkemään, miten elokuvia tehdään. Alueelta löytyy muun muassa Ratatouille-elokuvan inspiroima 4D-ravintola, jossa voi nauttia herkullisia ranskalaisia ruokia.
  4. BacklotBacklot on teema-alue, joka vie vierailijat elokuvien maailmaan. Täällä voi ihailla suuria lavasteita ja oppia erilaisia erikoistehosteita ja stunteja. Alueella voi myös kokea jännittäviä ajeluita ja näytöksiä.
  5. Toy Story PlaylandToy Story Playland on teema-alue, joka on inspiroitu suositusta Toy Story -elokuvasta. Tällä alueella vieraat kutistuvat lelujen kokoisiksi ja pääsevät leikkimään suosikkihahmojensa kanssa. Alueelta löytyy muun muassa huimia ajeluita ja leikkipaikkoja.
  6. Marvel Super Heroes UnitedMarvel Super Heroes United on teema-alue, joka on omistettu Marvelin supersankarille. Täällä vieraat pääsevät ottamaan valokuvia ja tapaamaan suosikki Marvel-hahmojaan. Alueella on myös jännittäviä näytöksiä ja ajeluita, jotka tarjoavat toimintaa ja adrenaliinia Marvel-faneille.

Tervetuloa tutustumaan Walt Disney Studios Parkin teema-alueisiin! Olemme koonneet tälle sivulle kaiken olennaisen tiedon jokaisesta teema-alueesta, jotta voisit suunnitella vierailusi mahdollisimman hyvin.
Walt Disney Studios Park tarjoaa unohtumattoman seikkailun kaikenikäisille vierailijoille. Olipa intohimosi sitten elokuvat tai huvipuistot, löydät varmasti paljon nähtävää ja koettavaa.
Tutustu esimerkiksi Production Courtyardiin, jossa pääset kurkistamaan kulissien taakse ja näkemään, miten elokuvat syntyvät. Toisessa ääripäässä Studiosiin on Backlot, jossa voit astua suoraan suosikkielokuviesi maailmaan.
Kun väsymys alkaa painaa, voit piipahtaa Front Lotiin ja nauttia herkullisista ruoka- ja juomapaikoista. Tai suuntaa Toy Story Playlandiin ja tule yhdeksi lelujen joukosta.
Walt Disney Studios Parkissa on aina jotain uutta ja jännittävää, joten suosittelemme seuraamaan sivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme, jotta pysyt ajan tasalla tapahtumista ja uutisista.
Kutsu ystäväsi ja perheesi mukaan ja jakakaa yhdessä unohtumattomia hetkiä Pariisin Disneylandissa. Toivomme, että viihdytte täällä yhtä paljon kuin mekin ja että tämä vierailu jää sinulle ja läheisillesi ikuisesti mieleen.
Emme malta odottaa, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi Walt Disney Studios Parkiin!