Backlotin teemamaailma

Walt Disney Studios Parkin Backlot on yksi neljästä teema-alueesta, joita Pariisin Disneyland tarjoaa vierailijoilleen. Backlotin teemamaailma on suunniteltu tuomaan vierailijoille elokuvateollisuuden taikaa ja jännitystä. Alueella on useita huvipuistolaitteita ja nähtävyyksiä, jotka vievät vierailijan suoraan elokuvien maailmaan.

Backlotin teemamaailma on jaettu eri osa-alueisiin, joista jokaisella on oma teemansa. Tämä tekee vierailusta vaihtelevan ja mielenkiintoisen. Alueelta löytyy esimerkiksi Toon Studio, jossa pääsee tutustumaan Disneyn piirroselokuvien maailmaan. Toon Studiosta löytyy muun muassa Ratatouille: The Adventure -niminen huvipuistolaitteella toteutettu elämys, jossa pääsee kokemaan, miltä tuntuu olla Remy-nimisen rottapäällikön kokoisena ruoanlaiton maailmassa.

Toisella osalla, Production Courtyardilla, pääsee kurkistamaan elokuvantekemisen taikaan. Sieltä löytyy muun muassa Studio Tram Tour: Behind the Magic -niminen nähtävyys, jossa vierailija pääsee kierrokselle lavasteisiin ja tutustumaan elokuvien tekemiseen. Kierroksen aikana nähdään muun muassa lavastettuja kaupunkeja ja elokuvien erikoistehosteita.

Elokuvantekemisen taika

Walt Disney Studios Parkin Backlot on loistava paikka päästä kurkistamaan elokuvantekemisen taikaan. Alueelta löytyy useita elokuvatuotantoon liittyviä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka antavat vierailijalle käsityksen siitä, mitä kaikkea elokuvien tekemiseen kuuluu.

Yksi nähtävyys, joka edustaa hyvin elokuvantekemisen taikaa, on Studio Tram Tour: Behind the Magic. Tämä kierros vie vierailijan lavasteisiin ja antaa mahdollisuuden nähdä, miten elokuvaa tehdään. Kierroksella pääsee esimerkiksi seuraamaan, miten autoja räjäytetään ja millaisia erikoistehosteita käytetään. Lisäksi kierroksen aikana pääsee vierailemaan lavastetussa kaupungissa ja näkemään, miltä se näyttää kameran ulkopuolella.

Toinen nähtävyys, joka vie vierailijan suoraan elokuvantekemisen maailmaan, on CineMagique. Tämä esitys yhdistää elävää näyttelijätyötä ja elokuvanäytöksiä luodakseen ainutlaatuisen kokemuksen. Esitys vie katsojan elokuvan maailmaan ja antaa käsityksen siitä, mitä kaikkea elokuvantekeminen voi olla.

Hollywoodin lumo

Walt Disney Studios Parkin Backlotin teemamaailma tarjoaa vierailijoilleen myös ripauksen Hollywoodin lumoa. Alue on suunniteltu tuomaan mieleen klassiset Hollywood-elokuvat ja niiden jännityksen.

Esimerkiksi Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular on näytös, joka esittelee katsojille elokuvien tekemiseen liittyviä stuntteja ja erikoistehosteita. Näytös sisältää muun muassa autotekniikkaa, räjähdyksiä ja hurjia ajokohtauksia, jotka tuovat mieleen toiminnalliset Hollywood-leffat.

Lisäksi Studio D -nimisessä rakennuksessa vierailija pääsee tutustumaan kuuluisien Hollywood-elokuvien puvustukseen ja tapaamaan jopa Disney-hahmoja. Tämä viehättävä ja viihdyttävä osa-alue tuo mieleen Hollywoodin kuuluisat punaiset matot ja julkkisten kohtaamiset.

Walt Disney Studios Parkin Backlotin teemamaailma tarjoaa vierailijoilleen paljon elokuvamaailman jännitystä, elämyksiä ja Hollywoodin lumoa. Alueella voi tutustua elokuvantekemisen taikaan erilaisten nähtävyyksien ja aktiviteettien kautta. Lisäksi alueella pääsee kokemaan, miltä tuntuu olla osa elokuvaa ja Hollywoodin glamouria.

Kulissien takainen maailma

Backlot on yksi Walt Disney Studios Parkin teema-alueista, joka tarjoaa vierailijoille todellisen kurkistuksen kulissien taakse elokuvateollisuuden maailmaan. Alue on suunniteltu näyttämään aidoilta Hollywood studioilta, ja se on jaettu erilaisiin osiin, jotka esittelevät eri elokuvagenrejä ja kulttiklassikoita.

Kun astut Backlotin alueelle, saatat tuntea siirtyväsi suoraan elokuvan maailmaan. Vaikuttavat lavasteet ja rakennukset herättävät henkiin esimerkiksi New Yorkin vilkas kadunosa, vanhan lännen idyllisen kaupungin tai jännittävän katastrofialueen.

Mitä tulee elokuvaiheisiin huvipuistolaitteisiin, Backlot ei jätä vierailijoitaan kylmäksi. Esimerkiksi Ratatouille: The Adventure on 4D-simulaattorimainen huvipuistolaitos, joka kuljettaa sinut Pariisiin Remy-rotan kokkiuksien pariin. Hyper Space Mountain puolestaan vie sinut avaruuden valloitukseen Star Wars -elokuvien hengessä. Näiden huvipuistolaitteiden lisäksi Backlotilta löytyy myös muita aktiviteetteja, kuten ajokorttikoulutus pienille lapsille sekä erilaisia näytöksiä ja tapahtumia.

Kiehtova studioympäristö

Backlotin houkuttelevuutta lisää myös sen ainutlaatuinen studioympäristö. Alueella vieraillessasi saat mahdollisuuden nähdä läheltä, miten elokuvien tekeminen tapahtuu ja pääset kurkistamaan studioiden kulisseihin. Voit esimerkiksi ihmetellä isoja kamerakuljetusautoja ja muita elokuvatuotantoon liittyviä rekvisiittoja ja ajoneuvoja, jotka kulkevat täällä päivittäin.

Lisäksi Backlotilla on mahdollista nähdä kuuluisia Disney-hahmoja ja osallistua erilaisiin tapahtumiin, joissa pääset tutustumaan lähemmin elokuvatuotannon saloihin. Voit esimerkiksi seurata live-demoja, joissa ammattilaiset näyttävät, miten erilaisia erikoistehosteita tehdään ja miten lavasteet rakennetaan. Näiden demojen aikana saat mielenkiintoisia tietoja elokuvien taustalla tapahtuvasta työstä ja pääset näkemään, miten suosikkielokuvasi on tehty aidoilla studiotyökaluilla.

Backlotin alueella on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin työpajoihin ja oppia esimerkiksi stuntskeneissä tarvittavia liikkeitä ammattilaisilta. Näissä työpajoissa pääset itse kokeilemaan elokuvatehosteiden tekemistä tai osallistumaan stunt-esityksiin. Nämä aktiviteetit tarjoavat unohtumattomia kokemuksia kaikille elokuvien ja viihdeteollisuuden ystäville.

Elokuvateollisuuden salatut niksit

Backlotin teemana on elokuvateollisuus ja täällä pääset tutustumaan lähemmin siihen, miten lempielokuvasi syntyy. Alue tarjoaa kävijöilleen monia mielenkiintoisia kohteita, jotka vievät sinut syvemmälle elokuvien maailmaan.

Esimerkiksi Backlot Tram Tour -kierros on ehdoton vierailukohde alueella. Tämä opastettu kierros vie sinut läpi studiomiljöön ja esittelee erilaisia lavasteita, filmeissä käytettyjä erikoistehosteita ja muita elokuvateollisuuden salatuita niksejä. Pääset näkemään, miten elokuvien kuuluisia kohtauksia kuvataan ja miten lavasteet luodaan. Tämä kierros tarjoaa kaikenikäisille vierailijoille paljon uutta tietoa elokuvien tekemisestä ja vie sinut lähemmäs elokuvamaailman mysteerejä.

Backlotin alue tarjoaa vierailijoille myös mahdollisuuden tutustua eri elokuvatuotantoihin tarkemmin. Alueella järjestetään säännöllisesti erilaisia näytöksiä, keskusteluja ja haastatteluja, joiden avulla pääset tapaamaan elokuvien tekijöitä ja saamaan heiltä arvokkaita vinkkejä omiin elokuvaprojekteihisi. Tämä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia lisää elokuvateollisuudesta, verkostoitua alan ammattilaisten kanssa ja mahdollisesti löytää uusia uramahdollisuuksia.

Toimintaa ja jännitystä

Backlot on yksi Walt Disney Studios Parkin teema-alueista, joka tarjoaa vierailijoilleen paljon toimintaa ja jännitystä. Tämä alue sijoittuu kuvitteelliseen elokuvastudioon, jossa vieraat pääsevät kokemaan hauskoja ja adrenaliinia nostattavia seikkailuja.

Alueen tunnetuin ja suosituin nähtävyys on Ratatouille: The Adventure -attraktio, joka perustuu suosittuun animaatioelokuvaan. Tämän 4D-simulaattorin avulla vieraat pääsevät seikkailemaan Remy-rotan seurassa Pariisin ravintoloissa. Kokemus on niin immersiivinen, että tuntuu kuin olisi itse elokuvassa mukana.

Lisäksi alueelta löytyy myös Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular -show, jossa näytetään ainutlaatuisia stuntteja ja erikoistehosteita. Tämä jännittävä show tarjoaa mahdollisuuden nähdä ammattijoukkueen suorittamia huimia temppuja, kuten autojen törmäyksiä ja räjähdyksiä. Show tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikille vauhdin ja adrenaliinin ystäville.

Näyttämöllä tapahtuu

Backlot-alueelta löytyy myös paljon näyttämöesityksiä ja teatterituotantoja, jotka vievät vieraat sisään elokuvamaailman taianomaiseen tunnelmaan. Esimerkiksi Studio Theatre -teatterista voi nähdä erilaisia musikaaleja ja teatteriesityksiä, jotka tarjoavat viihdettä ja hienoja visuaalisia efektejä.

Yksi suosituimmista esityksistä alueella on CinéMagique, joka on ainutlaatuinen 4D-elokuvaelämys. Tässä esityksessä yhdistyvät elävät näyttelijät ja elokuvan magia, ja tarina kuljettaa katsojat läpikinematografian historian.

Lisäksi alueella järjestetään usein erilaisia tapahtumia ja esityksiä, kuten tanssiesityksiä ja musiikkiesityksiä. Backlot tarjoaa siis monipuolista viihdettä kaikenikäisille vierailijoille.

Koe elokuvatähti itse

Backlot-alueella vierailijat saavat myös mahdollisuuden kokea elokuvatähden elämän tuntua. Alueelta löytyy esimerkiksi Armageddon -simulaattori, jossa vieraat pääsevät kokemaan asteroidin törmäyksen aivan kuin olisivat itse elokuvassa. Tämä intensiivinen ja immersiivinen kokemus tarjoaa jännitystä ja adrenaliinia kaikille vierailijoille.

Lisäksi alueelta löytyy myös Walt Disney Studiosin suurin ravintola, Restaurant des Stars, jossa vieraat pääsevät nauttimaan herkullisesta ruoasta ja samalla tunnelmoimaan elokuvamaailman glamouria. Tämä tyylikäs ja viihtyisä ravintola on suosittu pysähdyspaikka kaikille vierailijoille.

Backlot on siis Walt Disney Studios Parkin teema-alue, joka tarjoaa paljon toimintaa ja jännitystä. Alueelta löytyy jännittäviä kyydityksiä ja näytöksiä, jotka vievät vieraat suoraan elokuvamaailmaan. Lisäksi alueella on mahdollisuus kokea elokuvatähden elämän tuntua ja nauttia herkullisesta ruoasta. Backlot on ehdoton käyntikohde Pariisin Disneylandissa kaikille elokuvien ja seikkailun ystäville.