Edulliset hotellit – Majoitu hintatietoisesti Pariisissa

Edulliset hotellit Pariisissa tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon matkailijoille, jotka haluavat nauttia Pariisin lumoavasta tunnelmasta budjettia säästäen. Kaupungissa on runsaasti hotelleja, jotka tarjoavat mukavia ja edullisia majoitusvaihtoehtoja eri alueilla. Olitpa sitten matkalla Latinalaiskorttelin vilinään, Montmartren taiteilijapiireihin tai Eiffel-tornin läheisyyteen, löydät varmasti sopivan hotellin, joka täyttää sekä toiveesi että budjettisi. Tutustu alla oleviin hotelleihin ja valitse itsellesi sopiva vaihtoehto unohtumattoman Pariisin seikkailun tueksi.

Hotelli Lorette-Astotel

Tervetuloa viihtyisään ja hyvin hoidettuun kolmen tähden hotelliin, joka sijaitsee Montmartren ja Operan välillä. Hotel Lorette-Astotel tarjoaa rauhallisen oleskelun lähellä Pariisin suuria tavarataloja, kuten Galeries Lafayttea, jotka ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lähellä on myös bussi- ja metroasema, josta pääsee kätevästi tutustumaan kaupunkiin. Lähin metroasema on Saint-Georges. Hotelli sijaitsee osoitteessa 36 Rue Notre Dame de Lorette. Lisätietoja: en.astotel.com

Grand Hotel Richer

Grand Hotel Richer on kahden tähden hotelli, joka sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn bulevardin varrella. Vaikka huoneet ovat vaatimattomia, tässä lemmikkiystävällisessä hotellissa voit nauttia mukavasta oleskelusta. Hotellissa on 40 huonetta, ja hinnat alkavat 40 eurosta. Le Peletierin metroasema on vain 200 metrin päässä. Hotelli Richer sijaitsee osoitteessa 60 Rue Richer. Hotellihuoneen voi varata puhelimitse numerosta +33 (0)145232144.

Hotel des Arts

Hotel des Arts on pieni ja kodikas hotelli, joka sijaitsee suurten bulevardien läheisyydessä rauhallisella sivukadulla. Huoneet on sisustettu viihtyisästi, ja Rue Montmartren metroasemalle on lyhyt matka, noin 200 metriä. Hotel des Arts sijaitsee osoitteessa 7 Cite Bergere.

Timhotel St. Lazare

Timhotel St. Lazare on korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella, aivan St. Lazaren rautatieaseman ja suurten tavaratalojen lähellä. Voit nauttia mukavasta oleskelusta tässä hotellissa, joka sijaitsee osoitteessa 113 rue St. Lazare.

Mama Shelter

Mama Shelter on huippumoderni hotelli, jonka suunnittelusta vastaa sisustusguru Philippe Starck. Hotellista löytyy upea ravintola, baari ja terassi. Kahden hengen huoneen voi saada jo 79 eurolla. Mama Shelter sijaitsee osoitteessa Rue de Bagnolet 109. Lisätietoja: www.mamashelter.com

Hotel des Grandes Ecoles

Hotel des Grandes Ecoles on romanttinen ja rauhallinen keidas Latinalaiskorttelissa. Huoneen hinta kahdelle henkilölle alkaa noin 90 eurosta. Hotelli sijaitsee osoitteessa Rue Cardinal Lemoine 75. Lisätietoja: hoteldesgrandesecoles.com

Hotel du Quai Voltaire

Hotel du Quai Voltaire tarjoaa upean näköalan Seinelle. Täällä ovat viihtyneet muun muassa Baudelaire ja Sibelius. Huoneet ovat pieniä, ja hinnat alkavat 100 eurosta. Herkkäunisen kannattaa valita yläkerrosten tai puutarhan puolella sijaitseva huone. Hotelli sijaitsee osoitteessa Quai Voltaire 19. Lisätietoja: www.quaivoltaire.fr

Hôtel de la Herse d’Or

Hôtel de la Herse d’Or on viehättävä hotelli, joka tarjoaa edullisen vaihtoehdon Pariisissa majoittuville. Hotelli sijaitsee lähellä Notre Damen katedraalia ja Maraisin aluetta. Huoneet ovat viihtyisiä ja kodikkaita, ja hotellista on hyvät kulkuyhteydet kaupungin muihin osiin. Hôtel de la Herse d’Or sijaitsee osoitteessa 20 Rue Saint-Antoine.

Hotel de France Quartier Latin

Hotel de France Quartier Latin on viehättävä hotelli Latinalaiskorttelin sydämessä. Se tarjoaa edullisen majoitusvaihtoehdon, jossa huoneen hinta kahdelle henkilölle alkaa kohtuullisesta hintaluokasta. Hotelli sijaitsee lähellä Panthéonia ja Jardin du Luxembourgia. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tarjoavat viihtyisän ympäristön rentoutumiseen. Hotel de France Quartier Latin sijaitsee osoitteessa 108 Rue Monge.

Hôtel Le Petit Trianon

Hôtel Le Petit Trianon on viehättävä boutique-hotelli, joka sijaitsee Montmartren alueella. Tämä kodikas hotelli tarjoaa edullisen majoitusvaihtoehdon ja sijaitsee lähellä Sacré-Cœurin basilikaa ja Montmartren taiteilijakorttelia. Huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja ja tarjoavat mukavuutta ja viihtyisyyttä. Hôtel Le Petit Trianon sijaitsee osoitteessa 2 Rue Pierre Picard.

Näissä edullisissa hotelleissa voit majoittua mukavasti ja tutustua Pariisin ainutlaatuiseen tunnelmaan ilman suurta budjettia. Valitse oma suosikkisi ja varaa ikimuistoinen oleskelu Pariisissa.


Kommentit

Edulliset hotellit — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>